E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım takımı gözden çıkardı---

Yıldırım takımı gözden çıkardı

Yıldırım takımı gözden çıkardı
01 Ekim 2012 - 14:12 borsagundem.com

Maç sonu takımı “Ayağınızı denk alın. Ben de hoca da 3 yıl daha burada”

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kasımpaşa maçı sonrasında Aykut Kocaman’ı istifadan döndürürken, soyunma odasında yaşananlar yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Maç sonrası takımın yanına inen Yıldırım’ı soyunma odasına adımını atar atmaz “Siz kendinizi ne sanıyorsunuz. Böyle devam ederseniz  PAF takımı ile çıkarım. Ben 3 sene daha buradayım. Aykut hoca da bu süre boyunca burada. Ayağınızı denk alın” diyerek oyuncuları haşladığı ifade edildi.
Aziz Yıldırım F.Bahçe Dergisi’nin ekim sayısında yer alan yazısında da Kocaman’a verdiği desteği resmen açıkladı:
Aykut Kocaman’la ilk sezon şampiyon olduk, 2. sezonda Türkiye Kupası’nı kazandık. Derbilerde üstünlük sağlayıp, yarım puanla şampiyonluğu kaçırdık. Bunları hatırlatıyorum çünkü bu başarılarda imzası olan teknik heyetimiz ve takımımız içeriden dışarıdan acımasızca, iz ve izan tanımaksızın yerilmektedir.
‘İSTİKRAR KULÜBÜYÜZ’
F.BAHÇE’DE artık başarısızlık üzerinden yapılan iktidar savaşları dönemleri geride kalmıştır. F.Bahçe artık istikrar ve devamlılık kulübüdür. Futbol şubemizde kısa dönemli başarılardan ziyade (ki o başarıları da kazanmış olmamıza rağmen) orta ve uzun dönemli planlamaları esas alan bir zihniyet hakimdir. Bu kararlılığımız, bu politikamız sportif direktörümüz ve teknik sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman önderliğinde hayata geçmeye devam edecektir.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 02 Ekim 2012 12:02

    AZİZ SEN NE SAÇMALIYORSUN BE SENİN BAHSETTİĞİN KUPAYI O KOVDUĞUNUZ ALEX VE ARKADAŞLARI ALDI. SEN İÇERDEYKEN O ONURUYLA FENERE SAHİP ÇIKAN VEFAKAR FUTBOLCULAR OLMASAYDI SEN DAHA ÇOOOOK BEKLERDİN O KUPAYI.

  • yavuzcu01 Ekim 2012 15:26

    3 sene daha buradayımmış.bu klüp kongre üyeleirnin değil.bu klüp 25 milyon FENERBAHÇE taraftarınınıdır.burası senin babanın çiftliği değil.sen bırak futbolu inşaattan da anlamazsın.defol git artık.

  • FB01 Ekim 2012 14:25

    AZİZ YILDIRIM TAKIMA FAZLA ZARAR VERMEDER ARTIK YANINA AYKUT KOCAMINADA AL GİT.14 YILDIR TESİSLEŞME ADINA SANA BİŞEY DİYECEĞİMİZ YOK AMA SPORTİF ANLAMDA ÇOK DİYECEĞİMİZ VAR .YETER ARTIK