E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım'a şikayet yağdı---

Yıldırım'a şikayet yağdı

Yıldırım'a şikayet yağdı
10 Eylül 2012 - 07:19 borsagundem.com

Aziz Yıldırım dün 1907 Ünifeb toplantısında taraftarın şikayetlerini dinledi ve tüm sorunları çözeceğine dair söz verdi

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dün Okan Üniversitesi’nde düzenlenen 1907 Ünifeb konsey toplantısında taraftarın şikayetlerini dinledi ve genç Fenerbahçeli üniversite öğrencilerine “Bir an önce mezun olun ve yaşama atılın ki, Fenerbahçe’ye destek verebilesiniz” dedi.
Üniversiteli Fenerbahçelilerin dertlerini dinleyen ve hemen hemen söylenen her şikayeti not alan Başkan Aziz Yıldırım, 3 Temmuz sürecinde kendisine destek veren sarı-lacivertli taraftarlara bizzat teşekkür etti.
1907 Ünifeb Derneği üyeleri, Başkan Aziz Yıldırım’a Biletix firmasını şikayet edip, özellikle derbi maçlarına bilet bulamadıklarını, karaborsa olduğunu, Biletix firmasının internet sitesinin alt yapısının yetersiz kaldığını bildirdiler.
Bilet konusunda çok eleştiri alan Başkan Aziz Yıldırım sorunları çözme sözü vererek toplantıdan ayrılırken, böylece Spartak Moskova maçında kısa süre kendisine tezahürat yaparak Kocaman-Alex krizine gönderme yapan kale arkası tribününün müdavimlerine mavi boncuk da dağıtmış oldu. Toplantıya 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı ve eski yönetici Ali Koç da katıldı ve Ünifeb’e Asr-ı Fener kitabını armağan etti.
Yıldırım iptal oldu!
Başkan Aziz Yıldırım’ın dün akşam Ntvspor’da katılacağı canlı yayının ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi. % 100 Futbol programında soruları yanıtlaması ve önemli açıklamalar yapması beklenen Yıldırım’ın ilerki günlerde programa çıkacağı kaydedildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)