E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım'dan sert Alex açıklamaları!---

Yıldırım'dan sert Alex açıklamaları!

Yıldırım'dan sert Alex açıklamaları!
03 Ekim 2012 - 12:50 borsagundem.com

Fenerbahçe takımı Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Almanya'ya gidecekken başkan Aziz Yıldırım flaş açıklamalar yaptı

Alex de Souza'nın takımdan ayrılışı konusunda birbirinden çarpıcı ifadeler kullanan Yıldırım'ın sinirli olduğu gözlerden kaçmadı. İşte Aziz Yıldırım'ın Alex de Souza hakkında söylediği sözler;
"Alex'i ben de seviyorum. Alex'e bağırdıklarında ben de onu savundum. Ben de gerekli konuşmaları yapacağım. Samet doğruyu yanlışı söyleyecek. Bizim adetlerimizde ayak ayak üzstüne atılmaz. Karşımda ayak ayak üstüne attı, elinde twitter vardı.
Hoca beni kadroda düşünmediğini söyledi. Sen ne düşünüyorsan öyle olacak dedi başkan. Alex ben gitmek istiyorum dedi.
Eylül ayı itibariyle Alex'în kulüpten hiçbir alacağı yok. Ben Fenerbahçe manfaatleri için erekirse saniyede karar veririm. Ben Alex'i herkesten çok severim bunu kendisi de biliyor. Alex Fenerbahçe Başkanı'nın üstüne çıktıysa ya Alex gider ya da başkan gider. Tüm konuşmaların şahidi tercüman Samet'tir. Ben her şeyi açıklayacağım. Fenerbahçe'de kimse büyük değildir.
Biz korkak değiliz kimseden korkmayız. Biz inanmadığımız bir şey yapmayız. Herkes burada ben de buradayım. 3 Temmuz süreci devam ediyor. Dün Alex'e küfür edenler bugün Alex'in arkasında duruyorlar. Biz sonuna kadar Fenerbah.e'nin arkasında duracağız. B unu herkes böyle bilsin. Fenerbahçe'de Alex'i sevmeyenler Fenerium'dan forma alıp gözyaşı dökmesinler. Ben gerekirse babamı tanımam

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)