E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYıldırım'ın savunması tamamlandı---

Yıldırım'ın savunması tamamlandı

Yıldırım'ın savunması tamamlandı
30 Mart 2012 - 12:55 borsagundem.com

Aziz Yıldırım, "Eğer tutuklu kalırsam gerekçeli maç veya tapeleri belirtir misiniz" diyerek savunmasını bitirdi

''Futbolda şike'' iddialarına ilişkin Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 16'sı tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 12'nci duruşması başladı.
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda faaliyet gösteren İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Aziz Yıldırım, Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu ve Tamer Yelkovan'ın da aralarında bulunduğu 15 tutuklu sanık katıldı. Tutuklu sanık Abdullah Eker, rahatsız olduğu gerekçesiyle duruşmaya gelmedi.
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, eski futbolcu Cemil Turan, Alaeddin Yıldırım, Serkan Acar, Mehmet Yenice ve Yavuz Ağırgöl'ün de aralarında bulunduğu 10 tutuksuz sanık da duruşmada hazır bulundu.
İddianamede ''Müşteki'' sıfatıyla yer alan Turgay Demircan, duruşmada verdiği ifadede, ''Soruşturma sürecinde emniyete çağırdılar. İki gizli tanık iş yerimin yağmalandığını söylemiş. Ben de böyle bir şey olmadığını söyledim. 'Şikayetçi misin?' dediler. Şeker hastasıyım, yakın gözlüğüm de yanımda yoktu. Bu şekilde bana imza attırdılar ve gönderdiler. Sonradan öğrendim ki söylediklerimi de yazmamışlar oraya. Bu nedenle emniyetteki ifademi kabul etmiyorum'' dedi.
Duruşma nedeniyle İstanbul Adalet Sarayı'nın içinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Salona önceki duruşmalarda olduğu gibi sadece ana bloktan giriş sağlandı. Salona giden diğer koridor ve geçişler güvenlik gerekçesiyle kapatılırken, asansörlerin de bu katta durması engellendi.
Aziz Yıldırım, "Eğer tutuklu kalırsam gerekçeli maç veya tapeleri belirtir misiniz" diyerek savunmasını bitirdi. Öğleden sonra Yıldırım'ın avukatları söz alacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)