E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYılmaz Hoca asabileşti---

Yılmaz Hoca asabileşti

Yılmaz Hoca asabileşti
14 Temmuz 2011 - 19:49 borsagundem.com

Teknik Direktör Yılmaz Vural serbest bırakıldı

Şike soruşturmasında aralarında eski Federasyon yöneticisi Levent Kızıl, Teknik Direktör Yılmaz Vural ve kaleci Serdal Kulbilge’nin aralarında bulunduğu 6 kişi daha adliyeye sevk edildi. Yılmaz Vural, Levent Kızıl ve Mümtaz Karakaya savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılırken, Serdar Kulbilge, Seyit Kalender ve Zeki Mazlum tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Teknik Direktör Yılmaz Vural, eski TFF yöneticileri Levent Kızıl ve Mümtaz Karakaya savcılık tarafından serbest bırakıldı. Serdar Kulbilge, Seyit Kalender ve Zeki Mazlum ise tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan eski Türkiye Futbol Federasyonu yöneticisi Levent Kızıl, Teknik Direktör Yılmaz Vural, kaleci Serdar Kulbilge ve eski Ankaragücü Yöneticisi Mümtaz Karakaya ile işadamı Zeki Mazlum'un da aralarında bulunduğu 6 kişinin emniyetteki sorgusu tamamlandı.
Zanlılar, ifadelerinin alınması için Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.
Yılmaz Vural, Levent Kızıl ve Mümtaz Karakaya savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakılırken, Serdar Kulbilge, Seyit Kalender ve Zeki Mazlum tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Yılmaz Vural gazetecilere tepki gösterdi
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Yılmaz Vural, Levent Kızıl, Serdar Kulbilge, Seyit İbrahim Kalender, Zeki Mazlum ve Mümtaz Karakaya sabah saatleride Beşiktaş’ta bulunan İstanbul Adliyesi’ne getirildi. Sağlık kontrollerinin ardından soruşturma savcısı Mehmet Berk tarafından ifadeleri alınan şüphelilerden Levent Kızıl, Mümtaz Karakaya ve Yılmaz Vural serbest bırakıldı. Adliye çıkışında sinirli olduğu gözlenen Vural, basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakarak "Çekilin şuradan, defolun, terbiyesiz herifler" şeklinde bağırdı. Aracına binen Vural’ın şoföre de tepki gösterdiği görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dobra dobra.,.14 Temmuz 2011 23:54

    yılmaz hocam basına yaptıklarını onaylıyorum vede az bile yaptın diyorum.buradan sesleniyorum günün birinde asabi bir insana çatacaksınız ve oda silahlı ise herhalde önüne gelene sıkacak,ancak ozaman akıllanırlarda her boka burunlarını sokmazlar.