E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYılmaz: Zenginlere vergi affı gündeme dahi gelmedi---

Yılmaz: Zenginlere vergi affı gündeme dahi gelmedi

Yılmaz: Zenginlere vergi affı gündeme dahi gelmedi
21 Ağustos 2024 - 12:09 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "zenginlere vergi affı"nın hiç bir aşamada gündeme dahi gelmediğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, medya ve sosyal medyada isim ve kaynak ortaya konmadan hükümetin çalışmaları hakkında yapılan temelsiz açıklamalara ve spekülatif yorumlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Yılmaz, "zenginlere vergi affı"nın hiç bir aşamada gündeme dahi gelmediğini belirtti.

Yılmaz X hesabından yaptığı açıklamada, "Hükümetimiz, resmi politika belgelerinde veya yetkililerce yapılan açıklamalar ile izleyeceği politikaları ve kapsamlı etki değerlendirmeleri sonrasında aldığı kararları şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşmaktadır." dedi.

Yılmaz şöyle devam etti:

"Meclis’imizden geçen son vergi paketi de bu aşamalardan geçerek teklif halini almış ve Meclis’imizin taktiri ile yasalaşmıştır.

Bu süreçlerde “zenginlere vergi affı” hiç bir aşamada gündeme dahi gelmemiştir. Sayın Cumhurbaşkanımızın vergi paketi hususunda tercihleri tam aksine net bir şekilde geniş kesimlerinden yana, çok kazanandan çok almayı öngören bir yaklaşım ile çalışmaların yapılması yönünde olmuştur.

Aziz milletimiz Sayın Cumhurbaşkanımızı da bu yalanları yaymaya çalışanları da gayet iyi tanımaktadır."

Bakan Şimşek'ten 'vergi denetimi sistemi' açıklamasıBakan Şimşek'ten 'vergi denetimi sistemi' açıklaması

 

Enflasyon muhasebesi vergide adalet sağlayacak mı?Enflasyon muhasebesi vergide adalet sağlayacak mı?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Çakır 21 Ağustos 2024 23:13

    Ne kadar çok biliyorsunuz yorum yapanlar boş beleş klavyeden salla gitsin devlet savaş ekonomisine geçmiş siz neyin kafasını yaşıyorsun ülkede açın ölen varmı?şu durumda can sağolsun yeterli

  • Mucise Reis ;)21 Ağustos 2024 16:06

    DEvlet memurları kul köle edilmişken, af gelse ne olur_? gelmese ne olur.. devlet memurlarına sorun isim soy isim saklı biçimde görevinizi yapmaktan korkuyor ve çekiniyormusunuz diye?  ne hakım ne savcı ne memur ne müfettiş, ne polis. kim siyasetten korkmadan adım atabiliyor ? bu ortam olmadığı sürece  hiç bir halt olmaz. senin gibi geldi bakanlar sende onlar gibi gideceksin. boş boş konuşuyorsun. vatandaş herşeyin farkında

  • Küçük esnaf 21 Ağustos 2024 13:22

    Baskanım küçük esnaf durum bazen i memur olmak iyi elektrik faturası ve kira ve vergi. Ve vergi çesit leri birde cenabı Allah yardımcı olsun bakkal ve büfe sosyal hayat sıfır cenaze sifir tatil sifır esi ve cocukları park gezme yok yok Sayın baskan im yol kenarında köfte tezgah var öbür taraf ta adam kira ve elektrik ve vergi. Yaninda calişanlar varsa eleman parasiz sanayi bölgesi tezgah dolu ostim ve hele ivedik organize denetim yok onda sonra küçük esnaf