E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisYİNE BİRİLERİNİN CANI YANACAK---

YİNE BİRİLERİNİN CANI YANACAK

YİNE BİRİLERİNİN CANI YANACAK
22 Mayıs 2009 - 00:04 borsagundem.com

Beşiktaş hisselerinde olağandışı fiyat ve miktar hareketleri sürüyor. "Manipülasyona anında müdahale edeceğiz" diyen SPK izliyor. Borsagündem uyarıyor: Aman dikkat!!!

Şampiyonluk yarışını önde götüren Beşiktaş hisselerinde son günlerde başlayan yukarı hareket başdöndüren hızla devam ediyor. 2 lira seviyesinden tırmanışa geçen hisseler bugün de tavan oldu ve 11.30 liraya kadar çıktı. Bir hissenin bu kadar kısa sürede bu kadar yüksek prim yapması mümmkün mü? Özel bir durum var da kamuoyundan mı gizleniyor? Şampiyonluk hikayesi bir hisseyi bu kadar etkiler mi? "Manipülasyona anında müdahale edeceğiz" diyen SPK nerede? Fiyat hareketleri ise yine birilerinin canının yanacağını gösteriyor. Uzmanlar ve borsagündem.com uyarıyor: Aman dikkat, son durakta trene binmeyin! Her hızlı yükselişin ardından sert düşüşlerin gelebileceğini hiç unutmayın.... İŞTE UZMANLARIN HİSSE İÇİN ÖNERİSİ Sabah gazetesine yaptığı açıklamada, "Beşiktaş hisselerinin geldiği düzey artık izah edilebilir olmaktan çıkmıştır" diyen Stratejist Özgür Yurtdaşseven, "Hisselerin mevcut seviyesinden risk alınamayacak noktaya geldi. Teknik olarak aşırı alım noktasını geçti" dedi. Yurtdaşseven, "Şirketin 40 milyon sermayesi, 2 milyon özsermayesi var. Beşiktaş için yaptığım en iyimser tahminle, halihazırda 0.5 olan şirketin bu yılki defter değeri 1'e yükselir. Şu anda hisselerin 10 lirayı geçtiğini düşünecek olursak, defter değerinin 10 katı yükseğinden işlem gördüğünü söyleyebiliriz. Bu nedenle hisseye yatırım yapacakların çok dikkatli olması gerekiyor" dedi. Gedik Yatırım Analisti Yunus Kaya da "Hisseler kısa zamanda hızlı yükseldi. Önümüzdeki hafta, Galatasaray maçının ardından hisselerde beklentinin gerçekleşmesi ile çok sert satışlar yaşanabilir" dedi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)