E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYine hakem yine facia!---

Yine hakem yine facia!

Yine hakem yine facia!
09 Nisan 2013 - 23:35 borsagundem.com

Galatasaray ile Real Madrid arasında Türk Telekom Arena'da oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçına yine hakem darbe vurdu

Türk Telekom Arena'da Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo'nun 8. dakikada attığı golde ofsayt olduğu görüldü. Bu pozisyonu Fransız hakem Stephane Lannoy iyi süzemeyince Galatasaray erken yediği gol sonrası tur ümitlerini yitirdi.
Santiago Bernabeu'da oynanan maçta da mücadelenin hakemi Burak Yılmaz ile Ramos arasındaki ceza sahası içindeki mücadelede penaltı yerine Burak'a haksız yere sarı kart vererek rövanş maçında yıldız oyuncunun cezalı duruma düşmesine neden olmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ahmet Bayrak10 Nisan 2013 13:33

    Hakem çok iyi yönetti. Zaten yenilince suçlu hakem olur.. di mi? Galatasaray 3 tane atarak "acaba" dedirtti.. bu bile yeter... Tebrikler Galatasaray. Ama artık terim ve diğerleri hakemlerle uğraşmayı bırakmalı. Hakemleri baskı altına almak daha fazla hata yapmalarına yol açar. Artık medeni olmalı ve verilen karar hoşumuza gitmese de kabul etmeyi öğrenmeliyiz. sokak serserileri gibi el kol sallama huyundan da vazgeçilmeli... Dün 90. dakikada hakem çok iyi bir karar verdi ve dallamanın birini attı oyundan..

  • Kemal Deniz10 Nisan 2013 01:41

    GS rehavete kapılan Reali İstanbulda hakkıyla gene yendi ama turu geçen olamadı maalesef.. Ronaldo kibirli bir oyuncu hiç beğenmedim doğrusu..

  • yılmaz10 Nisan 2013 00:05

    hakem tüm takdir haklarını her zamanki gibi karşı taraftan yana kullandı Allah bize de fb maçlarındaki hakemlerden nasip etsin.

  • xxx09 Nisan 2013 23:44

    hakem iyi yönetti, gs da iyiydi.