E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYobo'nun yerine Lucio---

Yobo'nun yerine Lucio

Yobo'nun yerine Lucio
28 Haziran 2011 - 20:45 borsagundem.com

Fenerbahçe'de Yobo ile bir türlü anlaşma sağlanamaması nedeniyle sarı-lacivertlilerin stoper arayışına girdiği iddia edildi

Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; İngiltere'nin Everton Kulübünden kiralanan ve geztiğimiz sezon gösterdiği başarılı performans nedeni ile bonservisinini alınmasına çalışılan Nİjeryalı futbolcu için kulüplerin bir türlü ortak noktada buluşamaması sonucunda alternatif isimlere bakıldığı ortaya çıktı.
İtalyanların "TuttoMercato" adlı internet sitesinin haberine göre; Fenerbahçe yönetimi, İnter Kulübü ile sözleşme yenileme konusunda fikir anlaşmazlığına düşen Brezilyalı Stoper Lucio'nun peşinde...
Site haberinde, İnter ile 1 yıllık daha sözleşmesi olan Lucio'nun İtalyan kulübü ile 2 yıllık yeni anlaşma yapmak istemesine karşılık, mavi siyahlı yönetimin buna yanaşmadığı, hemen devreye giren Fenerbahçeli yöneticilerin ise yıldız futbolcuyu kadroya katmak istediklerini yazdı.
33 yaşındaki Lucio geçtiğimiz yıl Seria A da 31maçta forma giyip 1 gol kaydederken, Avrupa kupaları ve İtalya kupası dahil toplam 47 karşılaşmada İnter forması ile sahada yer alarak, ilerleyen yaşına rağmen büyük bir istikrar tablosu sergiledi.
Sarı Lacivertlilerde önlibero arayışları da devam ederken, İspanyol Marca Gazetesi Fenerbahçe'nin Real Madridli Lassana Diarra için hala beklemede olduğunu, yıldız futbolcuya ayrıca İtalya ve İngiltere'den de ciddi tekliflerin geldiğini yazdı.
Gazete haberinde 25 milyon euro gibi dudak uçuklatan bir bonservis wbedeli bulunan Diarra'ya Fenerbahçe'nin yanısıra Juventus, Chelsea, Arsenal ve Portsmouth kulüplerinin talip olduğunu ancak oyuncunun Premier Ligte oynamak istediğini ileri sürdü.
Marca ayrıca herşeye rağmen Fenerbahçe'nin Diarra'yı çok istediğini ve son dakikaya kadar bu transferden vazgeçmeyi düşünmediğini iddia etti.
Sarı Lacivertlilerin mevkisine transfer yapmayı planladığı Cristian Baroni'nin ise heran eski kulübü Corintians'a gidebileceği ortaya çıktı. Brezilya Kulübününün sportif direktörü Duílio Hunter Alves; Radyo Globo'ya yaptığı açıklamada Cristian ile sezon başında sözlü olarak prensip anlaşmasına vardıklarını ancak bu transferin yol alabilmesi için biraz daha zamana ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
Alves yaptığı açıklamada finansal anlamda bu transfere katkıda bulunmayacalarını, Fenerbahçe'nin Baroni'yi serbest bırakması üzerine transfer politikalarını kurduklarını söyledi.
Brezilya'dan gelen bu haberlere rağmen Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Cristian'ı kesinlikle göndermeyi düşünmediği ve yönetime kalması yönünde rapor verdiği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selim28 Haziran 2011 21:41

    33 yaşında bir futbolcu almak ne derece doğru..bence stoper yerli düşünülmeli.Fb nin alacağı mevki santrafor olmalı,,tek emenike ile olmaz,,nihang zaten iyi değil.