E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYok böyle vaad---

Yok böyle vaad

Yok böyle vaad
11 Kasım 2012 - 01:24 borsagundem.com

Yeni kurulan Hak ve Adalet Partisi, iktidara gelirse, maaşlara yüzde 30 zam yapıp, 2 maaş da ikramiye verecek

Yeni kurulan Hak ve Adalet Partisi büyük vaadlerle yola çıktı. Kısa adı HAP olan parti iktidara gelince tüm çalışanların maaşlarına yüzde 30 zam yapıp, yılda iki kez de ikramiye vereceğini açıkladı.
Daha önce DYP’de siyaset yapan Genel Başkan Yiğit Öztürk, partisinin felsefesinin ‘’Atatürk, İnönü, Bayar, Menderes, Özal ve Demirel’in vizyonlarının devamı olarak, sağ ve sol ayrımı yapmayan, teröre bulaşmamış, bayrağı, cumhuriyeti, ülkesini seven herkesi kucaklamak’’ olduğunu belirtti. Öztürk, iktidara geldiklerine yapacakları icraatları ise şöyle açıkladı:
- Tüm Eğitim ve Öğretim ücretsiz olacaktır, her isteyen öğrenciye burs verilecektir, yurt sorunu çözümlenecek, tüm belediye otobüsleri öğrencileri ücretsiz okula taşıyacaktır.
-Evlenmek isteyen herkese 10 bin lira evlilik, iş kurmak isteyen genç ve kadınlara da kefilsiz ve bir yılı ödemesiz, 30 bin lira, iş yeri açma kredisi verilecektir.
- Gaziler ve Şehit ailelerine bedava konut verilecek, elektrik, su, havagazı giderleri yüzde 50 indirimli olacak, misafirhaneler ve sosyal tesislerde ücretsiz kalacaklar, tren uçak ve deniz yollarında yüzde 50 indirimli seyahat edeceklerdir.
- Hak Ve Adalet Partisi iktidara geldiği aydan başlamak üzere maaş ve ücret alan herkesin maaşlarına yüzde 30 zam yapılacaktır. Tüm emekliler yaşı ne olursa olsun şehir içi Belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanacaktır.
- Tüm çalışanlara ve emeklilere, Kurban Bayramı ve okulların açılışı öncesi iki kez birer maaş tutarında ikramiye verilecektir. 25 yıl çalışılacak ve emeklilik yaşı 50 olacaktır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)