E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor'Yönetim istifa'---

'Yönetim istifa'

'Yönetim istifa'
04 Şubat 2013 - 09:05 borsagundem.com

Fenerbahçe taraftarları; Sivasspor maçının ardından Aziz Yıldırım ve yönetim aleyhine bağırdı

Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısında aldığı yenilgi, tribünleri kızdırdı. Maçın son anlarında yönetime tepkili tezahüratlar yapan taraftarların bir bölümü, ''Yönetim istifa'' diye bağırdı. Taraftarlar sezonun ilk yarısında takımdan ayrılan Alex de Souza için de tezahüratlar yaparken, futbolculara yönelik olarak, ''O forma kutsaldır nasip olmaz herkese'' şeklinde tempo tuttu.
Türk Telekom kale arkası tribünün üst bölümünde bulunan bir grup taraftar, bir süre tribünlerden ayrılmayarak, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a yönelttikleri tepkilerini, ''Burası babanın çiftliği değil'', ''İstifa etmeden buradan çıkmayız'', ''Diktatör istifa'' ve "El salla el salla büyük başkan el salla!" şeklinde tezahüratlar yaptı. Taraftarlar küfürlü tezahüratta da bulundu.
Stat içindeki ışık kapatılmasına rağmen küçük bir grup, uzun süre ısrarla tribünde kaldı. Grup daha sonra tribünden ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • EN BÜYÜK FB çemiz.05 Şubat 2013 00:45

    Azizbaşkana yalnış yapılıyor diyen arkadaş sen birde cemaatçileri ortaya koyuyorsun mademokadar eminsin neden GARANTİ BANKASINDA cemaatçileryok tamam ŞAHENK hisselerinisattı ama enbüyük ana hissedarıda gene ferit şahenk yani genede patron o sayılıyor.cemaatçi diyorsun 21 rinci yüzyılda cemaatçileri kim takarbe.bizler FB çeye artık hizmet veremeyenlerin gitmesini istiyoruz.ben buradan SEFAYA sesleniyorum sen seni destekleyen taraftarları alıpta KADIKÖYE doğru uzun bir yürüyüş yapmaya çalışın.azizaykut istifa diye naralar attırın nasıl bu seyirci zamanında aziz başkan istifa etmesindiye ayaklandıysa şimdide istifa için ayaklanmalılar.artık takıma zarar vermeye başladılar.ve aziz başkanın arkasında duran vede ona hala destekveren herkesin bu takımdan ayrılmasını istiyoruz.

  • FENERLİLER AZİZ BAŞKANA YANLIŞ YAPIYOR04 Şubat 2013 02:24

    FENERLİLER ŞUNU İYİ BİLSİN.AZİZ BAŞKAN GİDERSE,YERİNE BAŞBAKAN'IN İŞARET ETTİĞİ FERİT ŞAHENK BAŞKAN OLACAKTIR.O ZAMAN FENER BUGÜNLERİNİ ÇOK ARAR.EĞER ŞAHENK BAŞKAN OLURSA KULÜBÜ CEMAATCİLER İÇERDEN ÇOK RAHAT KUŞATACAKTIR.AZİZ BAŞKANI O ZAMAN ÇOK ARARSINIZ.

  • Cemas03 Şubat 2013 23:12

    Siz piyasada konusulan aracı kurum batığını yazmayın daha

  • ejhfdh03 Şubat 2013 22:22

    aziz yıldırımın bu kadar hizmeti var ama artık takıma zarar vermeye başladı,aykut ile beraber gerçekten gitmesi gerekir,aykutun kadrodan tutunda yedeklere kadar o kadar yanlışları var ki,saymakla bitmez.