E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYunanistan anlaşmaya yaklaştı---

Yunanistan anlaşmaya yaklaştı

Yunanistan anlaşmaya yaklaştı
07 Haziran 2015 - 18:09 borsagundem.com

Yunanistan Başbakanı Tsipras, kreditörlerin teklifini reddeden Yunanistan’ın "anlaşmaya hiç olmadığı kadar yakın olduğunu" belirtti

Yunanistan Başbakanı Alexis Tsipras, ülkenin daha fazla kurtarma fonu elde etmesi karşılığında kreditörlerin sunduğu tekliflerin kabul edilmesi şartının “açıkça gerçekdışı” olduğunu ifade etti ve “Yunanistan’ın anlaşmaya hiç olmadığı kadar yakın olduğunu” ekledi.

Atina’da Yunanistan parlamentosunda konuşan Tsipras, kreditörler tarafından yapılan son teklifin “hoş olmayan bir sürpriz” olduğunu söyledi.

“Yunanistan hükümeti emekli maaşlarında kesintileri arttırmayı öngören mantıksız teklife boyun eğmeyecektir” diyen Tsipras, söz konusu teklif hakkında “Bunun kötü bir pazarlık hamlesi olduğuna ve geri çekileceğine inanmak istiyorum” dedi.

Başbakan Tsipras, Almanya Şansölyesi Angela Merkel’e ve Fransa Devlet Başkanı François Hollande’a yeni bir kurtarma planını tartışmak üzere buluşulması yönünde çağrıda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • boş alan kahramanı boş adam07 Haziran 2015 18:18

    o zaman nasıl anlaştın ki yani kumar masasındayız blöfe blöfle karşılık verdim diyor aklınca. halbuki onların eli güçlü sen ise boş elle blöf yapıyorsun. çok zorlarsan avrupa halkı sizi defeder. ruslardan ümit bekleme hem fakirler hem zorba. avrupayı çok ararsın. ülkeyi tam batırdın erken seçimle gitmen lazım. işi uzattığın her gün ülke dah fakirleşiyor, mevduatlar çekiliyor, zararınız artıyor. ımf, avrupa kesesinden halka boş vaadler verdin, halbuki cebinde para yok kimin parasıyla kime söz veriyorsun. ımf, avrupa herkes sizden yaka silkiyor