E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış PiyasalarYUNANİSTAN BU HAFTA EUROBOND ÇIKARABİLİR---

YUNANİSTAN BU HAFTA EUROBOND ÇIKARABİLİR

YUNANİSTAN BU HAFTA EUROBOND ÇIKARABİLİR
29 Mart 2010 - 07:25 borsagundem.com

Financial Times gazetesinde yer alan bir haberde Yunanistan'ın bu hafta içinde uluslararası piyasalarda eurobond ihracına çıkabileceği ifade edildi.

Yunanistan'ın böylece Avrupa Birliği liderleri tarafından alınan destek kararının avantajlarını değerlendirmeye çalışacağı öne sürüldü. Yunanistan'ın kamu borçları yönetimi ajansı başkanı Petros Christodoulou, Yunan basınına yaptığı açıklamada bono piyasalarından 5 milya euro borçlanmayı istediklerini belirtti ve bunun Mart ayında olmasını arzuladıklarını dile getirdi. Bununla birlikte Yunanistan Maliye Bakanlığı'ndan bir yetkili ise Cumartesi günü yaptığı açıklamada Mart ayında bono ihracına dair bir tarih belirlemediklerini ve bu yönde bir karar olmadığını söyledi. Öte yandan Financial Times'ın haberinden sonra Reuters'a konuşan Yunanistan Maliye Bakanı bu hafta için eurobond ihraç edilmesine dair alınmış bir kara olmadığını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)