E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYunanistan Çin ve Rusya'ya yanaşabilir---

Yunanistan Çin ve Rusya'ya yanaşabilir

Yunanistan Çin ve Rusya'ya yanaşabilir
23 Şubat 2015 - 15:06 borsagundem.com

Yatırımcı Marc Faber, Yunanistan'ın Euro Bölgesi dışına atılması halinde Çin ve Rusya'ya yaklaşabileceğini söyledi

Ünlü yatırımcı Marc Faber, Cuma günü yapılan Eurogroup toplantısında varılan anlaşma ile Yunanistan'ın sorunlarının çözülmediğini, sadece ötelendiğini bildirdi. 
"Yunan ekonomisi bu borç yükünü taşımak için yeterince güçlü değil" diye konuşan Faber, Yunanistan'ın Euro Bölgesi'nden çıkması olasılığının gerçek bir endişe olduğunu vurguladı. Faber, Yunanistan'ın Euro Bölgesi'nden çıkması halinde Rusya veya Çin ile daha yakın 
ilişki kurabileceğini de belirtti. Faber, "Bu nedenle Batılı müttefikleri her türlü maliyeti üstlenerek Yunanistan'ın Çin veya Rusya ile yakınlaşmasını önlemeye çalıyıyordalr" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sultan iyibilirlerde23 Şubat 2015 16:40

    hiç bir ülke almadan vermez hele hele bu ülke daha önce aldıklarını ödemeyip üstüne yatmayı denediyse .ırk dil din fark etmez.elin almanı eşek gibi çalışacak kendi yimeyecek onunu yöneten parayı yunanlıya yedirrecek .yarın alman fıranzız.ingiliz .halkı ayaklanıverir. böleflerde .görüldü.artık işe yaramaz.

  • ortadirek şaban23 Şubat 2015 15:51

    alaman parasıyla yangelip yatma devri kapandı,yunanlılar da artık çalışıp üretmeyi keşfedecek.