E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan duyurdu: Erdoğan ile Miçotakis görüşecek---

Yunanistan duyurdu: Erdoğan ile Miçotakis görüşecek

Yunanistan duyurdu: Erdoğan ile Miçotakis görüşecek
15 Nisan 2021 - 16:33 borsagundem.com

İlk fırsatta Başbakan Miçotakis ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında bir görüşme gerçekleşeceğini açıklayan Yunanistan Hükümet Sözcüsü Peloni, Atina'nın amacının gerilimi düşürme ve olumlu bir iklim yaratmaya çalışmak olduğunu ifade etti.

Yunanistan Hükümet Sözcüsü Aristotelia Peloni, düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında Türkiye ile ilişkiler, Doğu Akdeniz konularında açıklamalarda bulundu. Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias’ın Ankara ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan Peloni’nin Dendias’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşeceğine dikkat çekti.

"ATİNA'NIN AMACI GERİLİMİ DÜŞÜRMEK"

Atina'nın amacının gerilimi düşürme ve olumlu bir iklim yaratmaya çalışmak olduğunu dile getiren Yunanistan Hükümet Sözcüsü Peloni'nin şartların uygun olduğu ilk fırsatta Başbakan Kiryakos Miçotakis ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında bir görüşme gerçekleşeceğini belirtti.

Altun: Yunanistan terör örgütü PKK'ya yataklık yapıyor

 

Dışişleri'nden Yunanistan'a kınama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Recep EROL15 Nisan 2021 19:03

    Atina kim ki gerilimi düşürecek.Ateş olsan yakacağın yer belli.Ancak görüşme Yunanistan'a fayda sağlar.Korkulu rüya görmektense bizle dost olmayı denemeliler.

  • BİR DOST15 Nisan 2021 16:59

    Miços Çitos, yiğidim Erdoğanla görüşme, Erdoğan seni üter yiğidim. Kılıçtarow'la işbirliği yap, o senin adına gerekeni yapar yiğidim. 

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Nisan 2021 18:30

    Daha öncede chp li ismail cem ile yunanistan dışişleri bakanı vururlar idi rakı ve ouzo ya tüm sorunları bir anda hal ederler idi.nerede o eski günler ...abd den yunanistan emir geldi ve git Türkiye ile anlaş diye onlarda bunun gereğini yapıyorlar.abd bu sıralar bize de pas vermeye başladı.ama abd bizim asla ve asla dostumuz olamaz.bizimle işimiz bittimi yine binlerce vatandaşımızı yine şehit etmeye başlar.abd ve rusya dan ile ab ülkelerinden asla dost olmaz.