E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYunanistan, Mısır ve BAE genelkurmay başkanları telefonda görüştü---

Yunanistan, Mısır ve BAE genelkurmay başkanları telefonda görüştü

Yunanistan, Mısır ve BAE genelkurmay başkanları telefonda görüştü
20 Ağustos 2020 - 20:04 borsagundem.com

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros’un Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Mısır genelkurmay başkanlarıyla yaptığı telefon görüşmelerinde Ege Denizi ve Akdeniz’deki durumun ele alındığı bildirildi

Yunanistan Genelkurmay Başkanlığı sitesinde yayınlanan açıklamaya göre, Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros, Mısır Genelkurmay Başkanı Korgeneral Mohamed Farman Hegazi ve BAE Genelkurmay Başkanı Korgeneral Hamad Mohammed Thani Al-Rumaithi ile ayrı ayrı telefon görüşmeleri gerçekleştirdi, görüşmelerde Ege Denizi ve Akdeniz’deki durum ele alındı.

Floros’un dış ülkelerden üst düzey askeri yetkililerle bir dizi telefon görüşmesi gerçekleştirdiği, görüşülen kişilerin arasında Mısır Genelkurmay Başkanı Korgeneral Mohamed Farman Hegazi ve BAE Genelkurmay Başkanı Korgeneral Hamad Mohammed Thani Al-Rumaithi de olduğu ifade edilen açıklama, şöyle devam etti:

“Temaslar sırasında karşılıklı ilgi duyulan konular, Ege Denizi ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere bölgedeki güncel gelişmeler ele alındı.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kenan30 Ağustos 2020 13:20

    herkesi kendine düşman etmek zorundamıydınız mısır da darbe olmuşsa olmuş senin burda daha büyük sorunların varmış senin müttefik kazanman lazımmış 

  • tek başına20 Ağustos 2020 23:10

    yalnızları kalmak, böyle bir şey olsa gerek

  • Ufuk elmas21 Ağustos 2020 09:02

    Ver bütün isteklerini herkez sevsin bizi. Ama sonra elalem dibimizde doğalgaz petrol çıkarıyor biz bakıyoruz diye yine şikayet etme.