E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYunanistan'ın süresi doldu---

Yunanistan'ın süresi doldu

Yunanistan'ın süresi doldu
25 Haziran 2015 - 13:21 borsagundem.com

Uluslararası kreditörlerin Alexis Tsipras’a TSİ 12:00’ye kadar süre verdiği belirtildi ve verilen süre sona erdi

Euro Bölgesi yetkilileri, Euro Bölgesi maliye bakanlarının Yunanistan ile anlaşma sağlanamadığı için kreditör kurumların reform tasarısının üzerinde çalışacağını açıkladı.

Yunanistan ile düğüm çözülemedi, bundan sonra Euro Bölgesi maliye bakanları kreditörlerin reform tasarısı üzerinde çalışmaya başlayacak. Euro Bölgesi yetkilileri, Euro Bölgesi maliye bakanlarının Yunanistan ile anlaşma sağlanamadığı için kreditör kurumların reform tasarısının üzerinde çalışacağını açıkladı. Bir Euro Bölgesi yetkilisi kreditörlerin reform teklifini iletmesi için Yunanistan'a TSİ ile 12.00'ye kadar vakit verdiğini söylemişti. Yunanistan bu saate kadar teklif vermezse kreditörlerin Euro Bölgesi maliye bakanlarına TSİ ile 14.00'te kendi tekliflerini sunacağı belirtilmişti.

ANLAŞMA ÇIKMADI

Euro Bölgesi maliye bakanlarının dün akşamki toplantısından Yunanistan ile uzlaşma çıkmamıştı. Eurogroup Başkanı Jeroen Dijsselbloem, görüşmelere perşembe günü devam edeceklerini açıklamıştı. Müzakereler, bugün saat 14.00'te başlayacak. Yunanistan gelecek hafta Salı gününe kadar mali yardım alamazsa Uluslararası Para Fonu'na (IMF) borçlarını ödeyemeyerek temerrüde düşecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)