E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisYYGYO'DA 'INSIDER' İDDİALARI---

YYGYO'DA 'INSIDER' İDDİALARI

YYGYO'DA 'INSIDER' İDDİALARI
07 Nisan 2010 - 11:15 borsagundem.com

Mart ayı başında başlayan sert yükselişin nedeni bugün yapılan açıklamayla ortaya çıktı. Kulislerde, "Birileri haberi önceden mi öğrendi hisse bir anda 0.70 liradan 1.38 liraya yükseldi, ardından da açıklama geldi" yorumları yapılıyor

YYGYO hisselerinde son dönemde oldukça sert hareketler yaşanıyor. Hisse mart ayı başında 0.70 liradan başladığı yükselişi 1.38 liraya kadar sürdürdü. Mart ayı ortalarında borsaya "Özel bir durum yok" açıklaması yapan şirket, bugün "Şirketimizin, ana hissedarı Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret A. Ş.'nin hissedarı ve yönetim kurulu başkanı Kamil Engin Yeşil'in %90,48 oranında hissedarı olduğu Yeşil İnşaat Yapı Düzenleme ve Pazarlama Tic. A.Ş. ile Şirketimizin birleşmesinden doğacak muhtemel yararlar konusunda ayrıntılı çalışmalar yapılmasına ve bu konu hakkında çalışmaların yürütülmesi için Işık Gökkaya'ya yetki verilmesine karar verilmiştir" açıklamasını gönderdi. Borsa kulislerde bir ay önce başlayan sert yükselişin birileri tarafından önceden öğrenildiği yönündeki iddialar artık daha sesli olarak dile getiriliyor. Yatırımcılar soruyor: -20 gün önce 'Özel bir durum yok' açıklaması yapan şirket bu önemli kararı yatırımcılardan gizledi mi? -Hisseyi kimler bu seviyeye taşıdı, şirkete yakın isimlerin bu yükselişte parmağı var mı?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)