E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemZeybekci'den Macron'a sert yanıt---

Zeybekci'den Macron'a sert yanıt

Zeybekci'den Macron'a sert yanıt
01 Eylül 2017 - 08:20 borsagundem.com

Zeybekci, Fransa Cumuhurbaşkanı Macron'un Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında yaptığı küstah açıklamaya sert tepki gösterdi: Recep Tayyip Erdoğan’ın seninle konuşmasının lütuf olduğunu unutma.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi.

Bakan Zeybekci, "Gurur duyduğumuz ecdadımızın bir Türkiye’yi inşa edeceğiz. Tüm algı operasyonlarına rağmen, 7 düvele karşı verdiğimiz mücadele, bütün algı operasyonları ile mücadele, Türkiye’ye karşı gerek fiziki gerek her türlü ihanet çemberlerine karşı mücadele, Recep Tayyip Erdoğan’ın seninle konuşmasının lütuf olduğunu unutma. 7 düvel ile mücadele Türkiye’nin her ihanet çemberleri ile mücadele bir de böyle terbiye sınırlarını zorlayanlarla beraber onlara katlanmak gibi aziz görevi yerine getiren Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun, Allah sabır versin. Bizler sabretmekle zorlanırken, o sabrediyor. Bir gün gelecek hatıralarını anlatırken Recep Tayyip Erdoğan’la konuşmuştum diye böbürlenerek anlatacaksın o günleri de unutma" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gizem01 Eylül 2017 23:04

    almana, ingilize sadakatini gostermek istemis abisi, kizma. erdoganin kapisinda dilendiklerini goruruz insallah.

  • Uğur Kaan Karşılıklı01 Eylül 2017 17:14

    Aman ne lütuf ne lütuf.

  • Vatandas01 Eylül 2017 16:45

    Hepsi laf ebesidir uzaktan sonra yanlis anlasildim falan filan

  • Cego01 Eylül 2017 13:23

    Ekonomiden anlamayan bakan Fransa cumhurbaşkanınında lafını anlayamamış. Ama her zamanki gibi yağdanlık diz boyu.

  • D.demirkan 01 Eylül 2017 12:43

    AVRUPA ŞAHŞAHLI YILLARINI BİTİRDİ.DÜNYADA GÜÇ DENGELRİ DEYİŞTİ.ŞU ANDA DÜNYADA ÇİN FAKTÖRÜ VAR.EKONOMİ ÖN PLANDA.TÜRKİYE HER ÜLKE İLE TİCARET YAPAR HİÇ BİR ÜLKEYE BAĞIMLI OLMAZ.HERKESE MERHABA MERHABA KÜSLÜK OLMAZ SİYASET AYRI TİCARET AYRI OLMALI.HER ÜLKENİN LİDERİNE SAYGI DUYACAKSIN ONU KENDİ HALKI SEÇİYOR.