E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizZorlu Enerji teknik analizi---

Zorlu Enerji teknik analizi

Zorlu Enerji teknik analizi
31 Mart 2017 - 08:55 borsagundem.com

Marbaş Menkul, Zorlu Enerji hissesini ele aldı

Not: Görselin üzerine tıklayınca büyüyecektir.

Sermaye artırımı sonrasında sıkışma süreci devam etmekte.Yükseliş trendinin aşağı kırılması ile birlikte zayıflama süreci devam ediyor.1.15 hareketli ortalama desteği ile 1.24 hareketli ortalama direnci arasına sıkışan fiyatlar dip sürecinin devam etmesini sağlıyor.Sıkışan bu sarmaldan kurtulabilmek için temel anlamda bir haberin varlığı gerekmektedir.

Kısa vadeli grafiklere baktığımızda sıkışma süreci burada çok daha net bir şekilde gözükmektedir.Yukarıda 1.19 1.26 ve 1.31 dirençleri yakından takip edilmeli 1.31 direnci geçildiği taktirde 1.53 hedef direnç seviyesi olarak not edilmelidir.

Tüm Analizler ve Sektör Raporları için: http://www.marbas.com.tr/sektorraporlari 

UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ie risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Bu rapor sadece bilgi vermek amacıyla hazırlanmıştır. MARBAŞ Menkul Değerler A.Ş. ve personeli bu rapordaki bilgilerin eksikliğinden veya yanlışlığından dolayı hiçbir şart altında sorumlu tutulamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 4,37
En Yüksek: 4,40
En Düşük: 4,33
Değişim 0,92 %
FK: 1,83
PD / DD: 0,40
İşlem Hacmi 312.370.797
Toplam Adet: 71.609.062
Ağırlıklı Ort.: 4,36
ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • South Park31 Mart 2017 11:08

    Zorludan bir cacık olmaz. Satıp petkim aldım, başka hisseleri aldım. Hepsi kar getirdi, hiç satmasam gereksiz zararım olacaktı bedelli sonrası.

  • jeen531 Mart 2017 10:23

    teşekkür ederiz. ama o aralığa sıkıştığını ve olumlu bir haber gerektiğini biliyoruz. geçmiş yıllardaki zararının azaldığı ve şu anki değerinin sermayesine oranı gibi ya da açılacak ihalelerin olup olmadığı devletin enerji şirketlerine desteğinden bahsetseniz daha olumlu olurdur. teknik analiz sayısal verilerden ibaret ama borsa gündemde ayrı bir sayfa açılıyorsa bütün veriler masaya yatırılmalı. iyi çalışmalar..

  • murat keser31 Mart 2017 10:15

    Kutlarım Marbaş Menkul Değerleri bu güzel analizi ve desteği için. Analiz gerçekten çok başarılı olmuş.

  • mehmet narlı 31 Mart 2017 09:34

    analiz için teşekkürler . pozisyon açmadan önce bu tarz analizler gerçekten bizlere cok yardımcı oluyor .

  • Gizem Üşenmez31 Mart 2017 09:13

    Teşekkürler.. Emeğinize sağlık