E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisZORLU ENERJİ’DE KİM İŞLEM YAPIYOR?---

ZORLU ENERJİ’DE KİM İŞLEM YAPIYOR?

ZORLU ENERJİ’DE KİM İŞLEM YAPIYOR?
21 Ocak 2010 - 16:22 borsagundem.com

Hissede son on gündür bir yatırımcı neredeyse dolaşımdaki hisselerden fazla alım yazarak tahtada yapay fiyat oluşturuyor. Yatırımcılar tedirgin!

Zorlu Enerji hisselerinde son günlerde tüm yatırımcıları tedirgin eden fiyat ve miktar hareketleri yaşanıyor. Bir yatırımcı hemen her gün 10-20 milyon lot arasında piyasada dolaşımdaki hisselerden daha fazla alım yazıyor. Bazı yatırımcılar, “Piyasada bu kadar alım yapacak güçte yatırımcı yok. Zaten alımları kim yazıyorsa bu kadar alım gelmeyeceğini biliyor ve hissede yapay fiyat oluşturuyor” diyorlar. Hisselerinde tahtaya yazılan güçlü pasif alımların etkisiyle 3.36 ile 3.42 liralık fiyat arasında hareket ettiği belirtiliyor. İşlemleri yapan yatırımcı ise henüz bilinmiyor. Yatırımcılar hissedeki işlemleri şöyle tepki gösteriyor: “Hisse fiyatlarında olağanüstü fiyat hareketlerinde açıklama yapan Ahmet Nazif Zorlu, bu hareketler karşısında neden sesiz kalıyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)