E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisZORLU, KREDİ HABERİNİ BORSAYA BİLDİRMEDİ---

ZORLU, KREDİ HABERİNİ BORSAYA BİLDİRMEDİ

ZORLU, KREDİ HABERİNİ BORSAYA BİLDİRMEDİ
11 Ekim 2010 - 14:50 borsagundem.com

Bugün yapılan açıklamada Zorlu Enerji'nin 36 milyon dolar kredi alacağı duyuruldu. Ancak şirketten borsaya bu konuda bir açıklama gelmedi

Bugün Asya Kalkınma Bankası'ndan yapılan açıklaklamada Zorlu Enerji'ye 36.8 milyon dolarlık kredi sağlanacağı duyuruldu. Ancak kridiyle ilgili olarak Zorlu Enerji henüz KAP'a bir bildirimde bulunmadı. Buna tepki gösteren yatırımcılar ise Zorlu Enerji yönetimine şu mailli gönderdi:
Aşağıdaki haber tüm basın ve yayın organlarında yayınlanırken neden KAP'a herhangi bir haber gönderilmiyor.
Asya Kalkınma Bankası (ADB) den Zorlu Enerji'ye 36,80 milyon $'lık kredi.
Asya Kalkınma Bankası'ndan Zorlu Enerji'ye Pakistan'da Rüzgar enerjisinde kullanılmak üzere 36,80 milyon $'lık kredi verileceği iddia ediliyor. Kredinin Pakistan yaklaşık 100 km kuzeydoğusunda Karaçi, Güney Sindh bölgesinde yapımı planlanan 56.4 MW rüzgar enerjisi çiftliği işletmesi projesinde kullanılmak üzere verileceği planlanılmaktadır. Prejenin ilk etabı olan her biri 1.5 MW lık 4 türbin 6 MW olarak , özkaynak ile finanse edilerek tamamlanmış ve Nisan 2009'dan bu yana yerel bir dağıtım şirketine iletilmişti. Zorlu Enerji kalan 50.4 MW lık 2. etabı için inşa finansman arıyordu. Kredi anlaşmasının 24 Kasım 2010 ' da onaylanması bekleniyor.
HABERİN ORJİNAL METNİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYAN
BORSAGUNDEM.COM


Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)